Welcome
Welcome to ClyCkmOd Team.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Extrag Template CS

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului ClyCkmOd Team -> Tutoriale cs
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Albastrel
Designer
Designer

Data înscrierii: 06/Feb/2008

MesajTrimis: Lun Feb 11, 2008 1:35 pm    Titlul subiectului: Extrag Template CS Răspunde cu citat (quote)

Extrag toate templateurile de pe google despre orice flash no flash vesel dar in special CS , MU orice Indiferent Nicee inafara de baza de date vesel imi datzi linku si vi l pun pe filefront Nicee vesel templateul cum era el la ora aia cand l-am extras wink daca va intereseaza post Nicee !
Sus
Dyabolyk
Administrator
Administrator

Data înscrierii: 01/Feb/2008

MesajTrimis: Lun Feb 11, 2008 2:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

wow veri interesnat chiar ne trebuie unu pentru siteul pe care o sal facem pentru forum Niceeindragostit

Citeste Regulamentul!!!! inainte de a posta
Sus
Boring
Administrator
Administrator

Data înscrierii: 08/Feb/2008
Locaţie: SLATINA CITI

MesajTrimis: Lun Feb 11, 2008 3:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu prea merge daca ai gasi o tema Games ar fi super ... iar daca vreti site ma bag eu Sooper

---My Site's----
TheMusicLinks Muzica Buna
YouVideo For You
Sus
Dyabolyk
Administrator
Administrator

MesajTrimis: Lun Feb 11, 2008 3:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

atata am vrut sa aud eee

Sus
Boring
Administrator
Administrator

MesajTrimis: Lun Feb 11, 2008 3:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mdea Zambaret

---My Site's----
YouVideo For You
Sus
Boring
Administrator
Administrator

MesajTrimis: Lun Feb 11, 2008 3:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Thema pt PHP-NUKE

---My Site's----
YouVideo For You
Sus
Dyabolyk
Administrator
Administrator

MesajTrimis: Lun Feb 11, 2008 3:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

misto Eheee

Sus
Boring
Administrator
Administrator

MesajTrimis: Lun Feb 11, 2008 4:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poate fi modificat incepand cu bannerul pana jos ratat nu-i nici o problema Unde? pot sa schimb multe la el asa am facut si la siteul de muzica Pace ... Albastrel vezi ca ti-am pus eu poza pe un alt host ca mergea cam greu pagina

---My Site's----
YouVideo For You
Sus
Albastrel
Designer
Designer

Data înscrierii: 06/Feb/2008

MesajTrimis: Lun Feb 11, 2008 4:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mei eu am zis ca iau toate siteurile de pe Tot google veselll adika de exemplu iau www.google.com Indiferent cam asa sau pgl.ro Indiferent alea vesel ma refer eu Nicee
Sus
Afişează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului ClyCkmOd Team -> Tutoriale cs Ora este GMT
Pagina 1 din 1   

Mergi direct la:  
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Community Chest